Пон - Петок 07.00-20.00ч. | Саб 08.00-13.00ч.
+389 71 291 944

Прима Медикус - неколку зборови за нас

Нашето долгогодишно искуство не направи успешни во нашата област и грижата кон пациентите ја проширивме од ординација по општа и семејна медицина со биохемиска лабороторија. Овој спој ни овозможува целосна услуга и грижа со највисоки стандарди.

15

Години

Искуство

Анализи

Анализи

 • Ензимски статус
 • Електролитен / Јонски статус
 • Срцеви биомаркери
 • Тумор маркери
 • Адренални и питуитарни хормони
 • Репродуктивна ендокринологија

Анализи

 • Микробиолошки анализи
 • Серолошки тестови за инфективни заболувања
 • Концентрација на терапевтски супстанции во крв и телесни течности
 • Имунолошки статус и специфични протеини

ПРИМАЛАБ нашата лабораторија дел од семејството Прима Медикус

Нашата лабороторија е всушност линк помеѓу пациентите и нашите доктори. Функционира како врска меѓу лабораториските податоци и дијагнозата. Се грижиме за обезбедување на лабораториски тестови, здравствени услуги и интерпретација на резултатите за пациентите и лекарите. Со текот на времето, се развивавме и се прилагодувавме на потребите на пациентите и на напредокот во областа на медицината.

Посветени сме на подобрување и унапредување на целокупниот здравствен систем и секогаш инвестираме во знаење и нови технологии од областа на биохемијата и лабороториските испитување.

Нашата лабороторија нуди:

Специјалистичко-дијагностичка биохемиска лабораторија

Хематолошко - биохемиска и имунолошка лабораторија

Контакт

Прима Медикус ординација по општа и семејна медицина

  Се стремиме кон обезбедување на најдобрата нега преку професионален и непосреден однос меѓу лекарот и пациентот. Во пријатната и опуштена атмосфера, ќе ве дочека нашиот стручен и љубезен медицински персонал.

  Нашата ординација ви стои на располагање и со матични доктори, но и со приватни услуги. Се стремиме да бидеме достапни за сите и да пружиме грижа со највисок квалитет кон нашите пациенти.

  Лекарско уверение за работа

  Лекарско уверение за суд

  Лекарско уверение за студирање

  Лекарско уверение за привремен престој во странство

  Лекарско уверение за државјанство

  Образец бр.3 (за ИПК)

  Образец бр.3 (за туѓа нега)

  Лекарска потврда

  Медицинска белешка

  Специјалистичко-дијагностичка биохемиска лабораторија “ПРИМАЛАБ”

  Адреса:

  ул. Пиринска Македонија бр 9, Куманово

  Телефон 1:

  +389 75 236 310

  Телефон 2:

  +389 71 291 944

  Директно до нас

  Поликлиника Прима Медикус Ординација по Општа и семејна медицина со Биохемиска лабораторија

  Адреса:

  ул. Пиринска Македонија бр 9, Куманово

  Адреса:

  ул.Бранко Богдански Гуцман бр.8, Куманово

  Телефон 1:

  +389 75 236 310

  Телефон 2:

  +389 71 291 944

  Директно до нас

  Специјалистичко-дијагностичка биохемиска лабораторија “ПРИМАЛАБ”

  Loading
  Your message has been sent. Thank you!