Пон - Петок 07.00-20.00ч. | Саб 08.00-13.00ч.
+389 71 291 944

Семејна медицина за вас и вашите идни генерации!

ПЗУ Поликлиника Prima Medicus e приватна здравствена установа која има има склучено договор со Фондот за здравствено осигурување на Македонија ФЗОМ од 2009 година.

Ви стоиме на располагање со една Ординација по Општа и семејна медицина со биохемиска лабораторија лоцирана на ул. Бранко Богдански Гуцман бр. 8 и Специјалистичко -дијагностичко биохемиска лабораторија на ул. Пиринска Македонија бр. 9, Куманово.

Веќе 15 години нашата основна активност е унапредување на човековото здравје според најсовремени стандарди преку високо квалификуван и професионален персонал, најсовремени клинички лабораториски тестови од различни области на медицината-клиничка биохемија, микробиологија, ендокринологија,имунологија трансфузиологија.

Одберете го вашиот матичен лекар или специјалист по семејна медицина

Во ПЗУ Поликлиника Прима Медикус можете да го одберете вашиот матичен лекар или специјалист по семејна медицина кој комплетно ќе се грижи за Вас и Вашето семејство преку превентивна здравствена заштита, грижа за акутни и хронични болести и здравствена едукација на пациентите. Навремено откривање на симптомите и точно поставена дијагноза водат до полесен пристап и сооодветен третман на болеста.

Добрата софтверска(комјутерска) опременост, стручната подготовка и екипираност на медицинскиот персонал, овозможуваат брза услуга за прегледи, упатувања и издавање на рецепти.


Закажете

+389 75 236 310