Пон - Петок 07.00-20.00ч. | Саб 08.00-13.00ч.
+389 71 291 944

Домашна посета

За нас пациентот е секогаш на прво место. Затоа ПЗУ Поликлиника Прима Медикус ви нуди можност во домашни услови да ги завршите сите потребни прегледи, ЕКГ на срце, земање на крв, општ преглед, мерење на крвен притисок и апликација на ампуларна терапија, и сето ова по максимално поволни цени.

ПЗУ Прима Медикус- Дијагностичка биохемиска лабораторија

Нашата лабораторија е чекор поблизу до поставување конечна дијагноза на докторите. Резултатите од направените анализи се од суштинско значење за поставување на дијагнозата, лекувањето и понатамошен третман на болеста.

ПЗУ Прима Медикус има склучено Договор до ФЗОМ за изработка на лабораториски анализи од лабораториски упат Лу1 издаден од Фондот за здравствено осигурување на Република Македонија го остварува правото за изработка на овие анализи само исклучиво со валиден упат од страна на матичен лекар.

Постојаната контрола на квалитет

За нас постојаната контрола на квалитет е од фундаментално значење и процесот на работа е постојано во склад со највисоките техничо-технолошки,административни како и лабораториско-медицински стандарди.

Итни анализи

Нудиме можност за изработка на итни анализи.


Биолошки материјали

Организирано земање на биолошки материјали или примероци во ординации,болници,домашни услови

Изработка на брзи анализи

Изработка на анализите во најкус можен рок, со можност за директно превземање на анализите од веб страната или испраќање на истите по емеил.

Специјалистичка биохемиска лабораторија

ПЗУ Медика плус располага со специјалистичка биохемиска лабораторија единствена од таков вид по опременост, кадар и простор во североисточен регион на Македонија.


Квалитет

Сертифицирана месечна надворешна контрола на квалитет PREVECAL.

Изработено од ИнОне